De koe is toch wel het meest oer-Hollandse dier en dan met name deze zwart witte koe. Hoe koddig wil je ‘m hebben!

Lekker een beetje gek: dat kan alleen maar een gezellige avond opleveren. Je kan ‘m helemaal aanpassen aan je eigen smaak en kleurkeuze, maak er gerust een bonte koe van!

Het sfeervolle café en de enthousiaste begeleiding van onze kunstenaar zorgen voor een ontspannen avond om niet meer te vergeten!

Bestel je kaartje(s) om je eigen Hollandse Koddige Koe te bemachtigen!

 

Creatief uitgaan met ArtPub

ArtPub draait om ontspannen uitgaan. Wij vinden dat creativiteit hand in hand gaat met plezier hebben: de kunst volgt dan vanzelf. Neem dus je vriend(in) of collega’s mee en beleef samen een gezellig en creatief uitje!

Beleef ook een gezellig en ongedwongen avondje uit! In het gezellige Grand Café Koekenbier te Alkmaar gaan we ontspannen aan de slag. Je schildert met acrylverf op een doek van 40×50 centimeter. Vanaf 19:40 uur hebben we alle spullen klaar staan, maar kom gerust eerder. Bestel alvast een drankje/hapje en kom in de sfeer. De workshop is van 20 uur tot 22 uur.

Kijk in de agenda voor de verschillende locaties en schilderijen.

  1. Reserveer je plekje in een paar simpele stappen.
    In de kalender kun je direct reserveren. Is het vol? Meld je zeker even aan, we doen ons best om alsnog een plekje voor je te reserveren.
  2. En voor de rest: enjoy! Wij regelen alles wat je nodig hebt om te schilderen. Kom gezellig op de gekozen datum naar de locatie en geniet van een drankje, lekker schilderen en gezelligheid!
Tickets beschikbaar

Deel