Wat gezelligheid straalt er van dit doek af. Pluk de dag! Deze dames beelden dat voortreffelijk uit. Kom je dit doek met ons maken?
Zoals altijd bij ArtPub heb je geen ervaring nodig om mee te kunnen doen. Onze kunstenaar begeleidt je stap-voor- stap naar je eigen meesterwerk, terwijl je ook de vrijheid hebt om het doek in te vullen zoals je zelf wilt.

Pluk de dag en bestel snel je kaartje om deze niet te missen!

 

Deze stijl herken je misschien wel van Theo Broeren. Wij gebruiken zijn werk als inspiratiebron voor een aantal van onze schilderijen.

Nieuwsgierig naar zijn werk of wil je een echte Broeren aan de muur hangen? Kijk dan op zijn website: http://www.theobroeren.nl/

 

Creatief uitgaan met ArtPub

ArtPub draait om ontspannen uitgaan. Wij vinden dat creativiteit hand in hand gaat met plezier hebben: de kunst volgt dan vanzelf. Neem dus je vriend(in) of collega’s mee en beleef samen een gezellig en creatief uitje!

Beleef ook een gezellig en ongedwongen avondje uit! In het gezellige Grand Café Koekenbier te Alkmaar gaan we ontspannen aan de slag. Je schildert met acrylverf op een doek van 40×50 centimeter. Vanaf 19:45 uur hebben we alle spullen klaar staan, maar kom gerust eerder. Bestel alvast een drankje/hapje en kom in de sfeer. De workshop is van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Tickets

Deel