Hitsz, Nederlands nieuwste live-muziekquiz in Koekenbier

Nederlands nieuwste live-muziekquiz zal vanaf donderdag 28 september elke 2 maanden in Grand Café Koekenbier worden georganiseerd.
Hitsz is een initiatief van muzikale alleskunner. In het voorjaar van 2017 zijn enkele try-outs met groot succes georganiseerd.
Ron is professioneel muzikant (cum laude aan het Utrechts Conservatorium), geeft drumles en speelt in diverse bekende bands.
Ook geeft hij muziekgerelateerde avonden (feestavonden of teambuildingsdagen) bij bedrijven, in het café of voor een groep vrienden.

De muziekquiz
Hitsz is een interactieve muziekquiz voor jong en oud die ongeveer 2 uur duurt. De muziek wordt vooral live gespeeld en bestaat uit vragen over bekende hits van toen en nu, muziekfragmenten uit bekende films of tv-series en tunes uit tv-commercials. Je kunt meedoen, maar ook aanmoedigen. De deelnemers kunnen in groepen van 2 tot 4 personen meedoen.

Deelnemers betalen € 5,00 p.p. en voor degenen die willen aanmoedigen en die Hitsz willen meemaken is de entree gratis.
Hitsz wordt op donderdag 28 september georganiseerd, de quiz start om 19.30 uur. Locatie is Grand Café Koekenbier aan de Kennemerstraatweg 16.

 

Deel