Pesta BersaMaju is terug!

Na het succes van vorig jaar openen wij op zaterdag 28 oktober a.s. onze deuren voor de 2e editie. Ook dit jaar hebben wij een super cool programma waar de energie vanaf bruist. Muziek, cultuur en eten staan centraal bij Pesta BersaMaju.

Zo hebben wij deze editie als hoofdact de live band ‘Remmen Los Partymusic’. Met hun swingende disco, soul en traditionele Molukse/Indische nummers gaan letterlijk alle remmen los.
Daarnaast presenteren wij met trots onze huisband ‘BM Live’! Zij zullen de avond openen met het geluid van soul en funk.

Als special act binnen ons programma hebben wij een spetterend optreden van ‘Collin de Vries’ (Voice of Holland).

De avond kent geen stille momenten. De DJ’s ‘Deepmoodmusic’ en Mario Nesta zullen met hun opzwepende muziek de avond afsluiten.
Al met al een programma die weer garant staat voor een geweldige avond met een volle dansvloer.

Voorafgaand aan het muzikale geweld kan je de avond rustig beginnen in ‘Roemah BersaMaju’. Een nieuw concept waarbij wij de sfeer willen creëren van de Indisch/Molukse huiskamer. Onder genot van heerlijk Indisch eten en een drankje met sfeervolle achtergrondmuziek kan je met familie, vrienden en bekenden rustig bijpraten over de mooie dingen van het leven.

Wederom een programma voor jong en oud.
Wij hopen jou op zaterdag 28 oktober a.s. te zien in Grand Café Koekenbier te Alkmaar.
Voorprogramma: Roemah Bersamaju vanaf 17.00 uur
Pesta Bersamaju vanaf 20.00 uur

Kaarten voor Pesta BersaMaju & Roemah BersaMaju zijn €10,- p.p. (exclusief eten en consumpties). 
Online kaartverkoop via www.ticketkantoor.nl/shop/bersamaju2017

Tickets

Deel