Feest 10 december 2016:
“Het feest voor de 80e verjaardag van mijn vader was zeer geslaagd! De meiden hebben het super gedaan, wij waren heel tevreden over de bediening. Onze vader heeft enorm genoten van het feest en de hele familie vond het erg’ gezellig, iedereen was erg te spreken over het zaaltje! Bedankt voor alles”

Review op facebook op 2 juli 2015:
Beste Jeroen en Beth,
Het was een erg goed feestje!
We hebben genoten, prima geregeld allemaal.
Heerlijk zo met het terras achter, het leek wel een strandfeestje!!
Ook erg veel complimenten over de mooie locatie, die ik jullie natuurlijk graag overbreng!!
tot ziens,
Olga
4 van 5 sterren Beoordeeld op 3 april 2015 op Tripadvisor.nl

“Zijn enthousiast over Koekenbier. Al vaak heerlijke koffie gedronken, vergadering gehad en op zondagmiddag genoten van bandje.
Nu voor het eerst gegeten want we wilde het weekmenu van €19,50 proberen. Het heeft onze verwachtingen qua kwaliteit, creativiteit en hoeveelheid overtrokken. Echt voor herhaling vatbaar!
Was erg druk, duurde een tijdje voordat iemand drankje kwam opnemen en kaart bracht maar later ruimschoots goed gemaakt.”

“Leuke tent! Prima eten en vriendelijke bediening. Goede sfeer en goed geprijsd. Eigen parkeerplaats en heel geschikt ook voor kinderen; iedereen heeft de ruimte.”

geplaatst op Iens.nl op  17 maart j.l.

“Onlangs met 46 personen buffet genoten bij Koekenbier. Het was prima georganiseerd en we hebben erg lekker gegeten. Het buffet bestond uit warme en koude gerechten. Het grand dessert was heerlijk. Bediening was erg vriendelijk en behulpzaam.
Tijdens de voorbereidingen kwam de eigenaar zelf met het idee vooraf aan het buffet met de gasten wat te drinken in het cafe beneden waar op dat moment live muziek aanwezig zou zijn. De zaal boven, waar het buffet plaatsvond, was knus en gezellig, grand cafe stijl. De tafels waren mooi gedekten we konden gebruik maken van de aanwezige geluidsinstallatie en beamer.
Kortom; een aanrader”

geplaatst op Iens.nl op 25 januari 2015