Ons weekmenu kost € 23,50 p.p. en is te reserveren voor groepen tot maximaal 10 personen. Bent u met een grotere groep? Klik hier voor ons 3 gangen keuzemenu.

zaterdag 23 september t/m vrijdag 29 september:

Bospaddenstoelensoep met croutons

Gebakken zalm met zachte zuurkool en mosterdsaus

Black Angus sukade, langzaam gegaard met hutspot

Yoghurtijs met macarons

9 september t/m 15 september
Venkelsoep met rivierkreeftjes

Spareribs met maiskolf en gebakken aardappels

of

Kabeljauw-staart met broccoli, bloemkook en bieslook beurre blanc

Caramelparfait met frambozen-kletskop

2 september t/m 8 september

Vissoep met rouille en croutons

Gebakken reuzegamba’s, rivierkreeftjes met verse tagliatelle en cantharellen

of

Pepersteak met gepofte aardappel en wortelsalade

Amandelspijs-taart met frambozensaus

 

 

26 augustus t/m 1 september 2017

Zomerse zuurkoolsoep

Hele tarbot in roomboter gebakken met sla en wedges

of

Tamme eendenborst met bramenjus en romige bloemkool

Appelcake met boerenjongens

 

19 augustus t/m 25 augustus 2017

Paprikasoep met crème fraîche

Zalmfilet met lamsoren en zeekraal met beurre blanc

of

Runderribeye met zomerse ijsberg stamppot

Warme bramencake met citroenijs

 

12 augustus t/m 18 augustus:

Aardappelsoep met lenteui

Parelhoen met rivierkreeftjes en snijbonen

of

Scholfilet met remoulade spinazie en gekookte opperdoezer aardappelen

Flensje met sinaasappelsaus en vanilleijs

 

5 augustus t/m 11 augustus:

Broccolisoep met roomkaas en een kaasstengel

Diamanthaas van de grill met cantharellen jus , een frisse ijsbergsalade en aardappel rösti

of

Zalmfilet met quinoa, tomaten salsa en seizoensgroenten

Sinaasappel Bavarois