Zoekt u een bijzondere ruimte om uw bedrijfspresentatie te houden of een besloten vergadering te voeren dan is Grand Café Koekenbier echt een aanrader.

Naast de beschikbaarheid van audiovisuele apparatuur, verzorgen wij, op uw verzoek, alles van een snelle lunch, een uitgebreide borrel tot een diner. Wij bieden een unieke en sfeervolle omgeving met uitstekende service.  In het centrum van Alkmaar met eigen parkeergelegenheid voor ongeveer 45 auto’s en de singelgarage is op loopafstand.

Wilt u een workshop organiseren, een cursus, een afscheidsbijeenkomst of kraamfeest? Bij ons is bijna alles mogelijk.

Door een persoonlijke benadering is elke partij voor ons uniek en gaan we graag een persoonlijk gesprek aan voor een goede afstemming van onze dienstverlening. Aan informatie of fouten op onze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Neem vrijblijvend contact met ons op, onze Sales medewerkers staan u graag te woord.

Prijzen vergaderarrangementen( exclusief BTW)

Aantal deelnemers                                              5 t/m 10         11 t/m 30     31 t/m 40       41 of meer

1-4 uur vergaderarrangement                               € 23,00          € 15,00           € 14,00           € 12,00

1-4 uur vergaderarrangement met lunch           € 35,50           € 27,50           € 26,50           € 24,50

1-4 uur vergaderarrangement met diner            € 45,50           € 37,50           € 36,50          € 34,50

Opbouw vergaderarrangement

Zaalhuur, koffie, thee en ijswater, koekjes,  flip-over, projectiescherm, tv scherm, snelle WIFI en GRATIS parkeren

De lunch wordt, afhankelijk van de groepsgrootte, op tafel of als buffet geserveerd. In overleg wordt het tijdstip bepaald. Lunch kopje dagsoep, broodje gebakken ei met ham en broodje kalfskroket van Holtkamp, roomboter, jus d’ Orange  en melk.

Indien u een andere lunch of lunchbuffet wenst, is dit in overleg mogelijk.

Diner:  U heeft de keuze uit een hoofdgerecht, vlees, vis of vegetarisch. Het dinerarrangement is inclusief 2 consumpties.Het diner wordt, afhankelijk van de groepsgrootte, op tafel of als buffet geserveerd.

Indien u een ander vergaderarrangement wenst, belt u dan met onze medewerksters.

Brouwerij

Aikema

De Brouwerij

Dit gezellige café op onze benedenverdieping is ideaal voor een borrel/feest tot 80 personen. Ook kunt u hier een besloten diner arrangement nemen tot 50 personen. De zaal beschikt over een podium met professionele licht- en geluidsapparatuur. De mooie houten bar staat klaar voor gebruik.

Podium

De achterzijde van ons grand café  leent zich uitermate goed voor private dining voor groepen van ca 20 tot 80 personen. U heeft hier de gezelligheid van ons Grand café, maar toch de beslotenheid voor uw partij.

Parkzaal

Parkzaal

De Parkzaal is een multi-functionele zaal op de 1e verdieping. Gelegen aan het park, dus uitermate geschikt voor feesten met live muziek. De zaal beschikt over een podium met professionele licht- en geluidsapparatuur en eigen bar. Op de 1e verdieping bevinden zich ook sanitair en garderobe.

Kennemerzaal

Deze zaal is uitstekend voor vergaderingen. Alle faciliteiten kunnen hier worden geboden zoals een tv scherm, beamer en scherm, flip-over met stiften en catering.

Theaterzaal

Kleine intieme vergaderzaal voor ca 4 tot 15 personen.  Alle faciliteiten kunnen hier worden geboden zoals beamer, scherm, flipover met stiften, catering.