Zoekt u een bijzondere ruimte om uw bedrijfspresentatie te houden of een besloten vergadering te voeren dan is Grand Café Koekenbier echt een aanrader.

Naast de beschikbaarheid van audiovisuele apparatuur, verzorgen wij, op uw verzoek, alles van een snelle lunch, een uitgebreide borrel tot een diner. Wij bieden een unieke en sfeervolle omgeving met uitstekende service.  In het centrum van Alkmaar met eigen parkeergelegenheid voor ongeveer 45 auto’s

De ruimtes zijn flexibel in te delen en er is mogelijkheid voor schubsessies in verschillende zalen.

 

Wilt u een workshop organiseren, een cursus, een afscheidsbijeenkomst of kraamfeest? Bij ons is bijna alles mogelijk.

Door een persoonlijke benadering is elke partij voor ons uniek en gaan we graag een persoonlijk gesprek aan voor een goede afstemming van onze dienstverlening. Aan informatie of fouten op onze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Neem vrijblijvend contact met ons op, onze Sales medewerkers staan u graag te woord.

Prijzen vergaderarrangementen

Aantal deelnemers                                              5 t/m 10         11 t/m 20      21 t/m 30       31 of meer

4 uur vergaderarrangement                               € 23,00          € 15,00           €14,00           € 12,00

4 uur vergaderarrangement met lunch           € 35.50           € 27,50           € 26.50           € 24,50

4 uur vergaderarrangement met diner            € 45,50           € 37,50           € 36.50          € 34.50

Opbouw vergaderarrangement

Zaalhuur, koffie, thee en ijswater, koekjes, mintjes, flip-over, projectiescherm, tv scherm, snelle WIFI en GRATIS parkeren

De lunch wordt, afhankelijk van de groepsgrootte, op tafel of als buffet geserveerd. In overleg wordt het tijdstip bepaald. Lunch ( 12 uurtje): kopje dagsoep, broodje gebakken ei met ham en broodje kalfskroket van Holtkamp, roomboter, melk en karnemelk.

Indien u een andere lunch of lunchbuffet wenst is dit in overleg mogelijk.

Diner: 3 gangen van de chef. Als hoofdgerecht heeft u de keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Het dinerarrangement is inclusief 2 consumpties. Frisdranken zijn op nacalculatie verkrijgbaar uit onze mini-bar tegen de normale horeca tarieven.

 

Aikema

Aikema

Aikema

Jazzcafe

Aikema

 

 

Dit gezellige café op onze benedenverdieping is ideaal voor een borrel/feest tot 100 personen. Ook kunt u hier een besloten diner arrangement nemen tot 60 personen. De zaal beschikt over een podium met professionele licht- en geluidsapparatuur. De mooie houten bar staat klaar voor gebruik.

Podium

De achterzijde van ons grand café  leent zich uitermate goed voor private dining voor groepen van ca 20 tot 80 personen. U heeft hier de gezelligheid van ons Grand café, maar toch de beslotenheid voor uw partij.

Parkzaal

De Parkzaal is een multi-functionele zaal op de 1e verdieping. Gelegen aan het park, dus uitermate geschikt voor vergaderingen of feesten met live muziek. De zaal beschikt over een podium met professionele licht- en geluidsapparatuur en eigen bar. Op de 1e verdieping bevinden zich ook sanitair en garderobe.

Kennemerzaal

Kennemerzaal

Deze zaal is uitstekend voor vergaderingen, besloten (familie) diners zoals heerlijke buffetten of diner arrangementen. Ook werken wij samen met verschillende evenementenbureaus zodat uw familie- of bedrijfsuitje helemaal compleet wordt. Ook heel geschikt voor trainingen en cursussen.

Theaterzaal

Kleine intieme vergaderzaal voor ca 4 tot 30 personen. In U-vorm capaciteit tot ca 24 personen. Alle faciliteiten kunnen hier worden geboden zoals beamer, scherm, flipover met stiften, catering.