Wij zijn trots op onze zalen, waarbij we ruimte kunnen bieden tot wel 700 personen. In onze feestzalen staan podia, licht- en geluidsapparatuur en een eigen bar met ervaren personeel tot uw beschikking. Onze koks bereiden graag uw diner, buffet of hapjes voor uw feestavond, uiteraard vers in onze eigen keuken. Grand café Koekenbier ligt dicht bij de uitvalswegen en heeft gratis parkeergelegenheid tot 50 auto’s.

Wilt u een workshop organiseren, een cursus, een afscheidsbijeenkomst of kraamfeest? Bij ons is bijna alles mogelijk.

Door een persoonlijke benadering is elke partij voor ons uniek en gaan we graag een persoonlijk gesprek aan voor een goede afstemming van onze dienstverlening. Aan informatie of fouten op onze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Neem vrijblijvend contact met ons op, onze Sales medewerkers staan u graag te woord.

 

 

 

 

Vergaderzalen
De vergoeding voor de zalen bedraagt € 50,- per uur, of € 125,00 per dagdeel (maximaal 4 uur aaneengesloten, excl. personeel). Ook is het mogelijk om een vergaderarrangement (koffie/lunch en drankjes) en/of diner) te reserveren. Indien er bedienend personeel gewenst wordt, is dat mogelijk. Hiervoor rekenen wij met een minimum omzetvergoeding. Wij lichten de mogelijkheden graag toe.

 


Faciliteiten
:

 • Wifi (gratis)
 • Beamer & scherm € 50,-
 • Muziekinstallatie (i.o.)
 • Microfoon € 15,- (& geluidsbox € 25,-)
 • Flipover met stiften € 15,-
Cateringmogelijkheden
 • Ontvangst met koffie & thee-buffet € 4,50 per persoon (vanaf 10 personen)
 • Vergaderarrangement suggestie: ontvangst met koffie en een gevulde koek, een lunch met diverse broodjes en twee consumpties naar keuze (geen alcohol), smiddags koffie/thee of een consumptie naar keuze met vers fruit
 • Lunch in ons grand café of een diner A la Carte
 • Buffet of keuzemenu
 • Luncharrangementen
 • Borrelarrangementen

Aikema

Aikema

Aikema

Jazzcafe

Aikema

 

 

Dit gezellige café op onze benedenverdieping is ideaal voor een borrel/feest tot 120 personen. Ook kunt u hier een besloten diner arrangement nemen tot 70 personen. De zaal beschikt over een podium met professionele licht- en geluidsapparatuur. De mooie houten bar met biertaps staat klaar voor gebruik.

Podium

De achterzijde van ons grand cafe  leent zich uitermate goed voor private dining voor groepen van ca 20 tot 80 personen. U heeft hier de gezelligheid van ons Grand cafe, maar toch de beslotenheid voor uw partij.

Parkzaal

De Parkzaal is een multi-functionele zaal op de 1e verdieping. Gelegen aan het park, dus uitermate geschikt voor vergaderingen of feesten met live muziek. De zaal beschikt over een podium met professionele licht- en geluidsapparatuur en eigen bar. Op de 1e verdieping bevinden zich ook sanitair en garderobe.

Kennemerzaal

Kennemerzaal

Deze zaal is uitstekend voor vergaderingen, besloten (familie) diners zoals heerlijke buffetten of diner arrangementen. Ook werken wij samen met verschillende evenementenbureaus zodat uw familie- of bedrijfsuitje helemaal compleet wordt. Ook heel geschikt voor trainingen en cursussen.

Theaterzaal

Kleine intieme vergaderzaal voor ca 4 tot 30 personen. In U-vorm capaciteit tot ca 24 personen. Alle faciliteiten kunnen hier worden geboden zoals beamer, scherm, flipover met stiften, catering.